Comanche reboot onthuld tijdens gamescom opening night live

  Tijdens gamecom werd er een toffe game onthuld. We mogen weer een helikopter in stappen! De Comanche reboot werd onthuld met een korte teaser. Daarna kwam er naar voren dat de game compleet gemoderniseerd is. Dat gebeurde middels een langere gameplay trailer.

  THQ Nordic neemt de ontwikkeling van Comanche reboot op zich. De game wordt compleet naar de 21e eeuw gehaald en voorzien van een uitgebreide multiplayer modus. Hierin kunnen spelers het alleen of in teams tegen elkaar opnemen. De Comanche helikopter uit het origineel is niet de enige heli die beschikbaar is in de reboot van de game. Aan het einde van de gameplay trailer kwam namelijk ook een drone voorbij die ongetwijfeld ingezet kan worden.

  Pre orderen kan al

  Aan het einde van de Comanche reboot trailer vertelde THQ Nordic niet alleen dat de game uitgebreid zou zijn op het gebied van multiplayer, maar dat pre orderen ook al mogelijk is. Iedereen die de game voor bestelt kan aan de slag met de alpha zodra deze komt. Het is niet de nieuwe Saints Row die in ontwikkeling is, maar deze game doet er zeker niet voor onder.

  Benieuwd naar ander gamescom 2019 nieuws? Op onze speciale pagina kun je alles op een rijtje zien!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.