CoD Advanced Warfare Zombies release bekend - Havoc DLC komt snel!

  De release van de eerste DLC voor CoD Advanced Warfare is bekend! Deze zal op 27 januari 2015 te downloaden zijn voor Xbox-eigenaars, de rest moet iets langer wachten. Deze eerste uitbreiding voegt onder andere nieuwe wapens en maps toe, en eindelijk krijgt CoD Advanced Warfare zombies!

  Bezitters van een Xbox One of Xbox 360 kunnen eind januari aan de slag met de nieuwe DLC voor Advanced Warfare, die de naam Havoc draagt. In totaal zullen er vier DLC-pakketten verschijnen. Deze eerste uitbreiding voegt vier nieuwe maps toe, een speciaal wapen voor de multiplayer en de langverwachte zombie mode.

  CoD Advanced Warfare Zombies release bekend

  Op de poster hierboven zien we alvast een klein beetje meer van het nieuwe wapens en de nieuwe maps. Michael Condrey, medewerker van Sledgehammer Games, heeft aangegeven dat er iets interessants te zien is in de artwork van Drift.

  CoD Advanced Warfare Zombies release later naar andere platformen

  De eerste DLC voor Advanced Warfare is nu tijdelijk exclusief voor de Xbox, maar komt naar verwachting in februari naar de andere platformen; een exacte releasedatum is hier nog niet voor gegeven. Eerder verschenen er al micro DLC-pakketten, met daarin verschillende soorten aankleding en vlaggen.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.