CoD Advanced Warfare Xbox One is 1080p

  Call of Duty: Advanced Warfare op de Xbox One zal een resolutie hebben van minimaal 1360 bij 1080 pixels. Dit is 50 procent meer ten opzichte van Call of Duty: Ghosts, die vorig jaar verscheen.

  Michael Condrey, mede-oprichter van Advanced Warfare ontwikkelaar Sledgehammer Games, gaf dit aan op Reddit. De PlayStation 4-versie draait deze resolutie ook, maar voor de Xbox One is het stijging van 50 procent ten opzichte van de resolutie die Call of Duty: Ghosts behaalde.

  De minimale resolutie zal namelijk 1360 bij 1080 pixels zijn, vanwaar hij dynamische naar 1080p zal scalen. Beide versies zullen op 60 frames per seconde draaien.

  Advanced Warfare is nu/morgen uit

  Call of Duty: Advanced Warfare is officieel morgen pas uit, maar iedereen die de Day Zero Edition heeft besteld kan vandaag al aan de slag met de game. Ook biedt deze editie vandaag de hele dag een XP boost en krijg je er extra content bij.

  Vorige week lekte er een video uit die mogelijk op een zombie mode duide, maar nu lijkt het erop dat deze modus in de aankomende DLC zal gaan zitten.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.