Cloud in Final Fantasy 7 Remake wordt door Steve Burton ingesproken

  De nieuwe Final Fantasy 7 Remake game wordt niet zoals je die herinnerd. De stemacteur Steve Burton die eerder stemmen heeft ingesproken in Advent Children en Kingdom Hearts komt namelijk terug als Cloud in Final Fantasy 7 Remake.

  Hij heeft al eerder Cloud ingesproken in de film Final Fantasy 7 Advent Children en in de PSP-game Final Fantasy 7 Crisis Core. Nu keert Burton terug om ook de stem in te spreken voor de remake van de game.

  Wij verwachten dat er meer over de game en over de karakters bekend worden gemaakt tijdens de E3 2017 in juni in Los Angeles. Het is mogelijk dat Steve Burton op dit moment een trailer maakt voor de Final Fantasy 7 Remake aangezien Steve getwitterd heeft dat hij een ‘beetje’ van Cloud Strife gaat inspreken.

  Cloud in Final Fantasy 7 Remake

  Tot nu heeft Square Enix nog maar weinig laten weten over Final Fantasy 7 Remake. Wel weten we dat de game in meerdere episodes wordt uitgebracht. Het bedrijf volgt hiermee dezelfde aanpak als met Final Fantasy 13. In die gameserie beleefde je het verhaal vanuit meerdere perspectieven.

  Tevens wordt de remake geen traditionele Japanse role-playing game, maar een actie RPG in de stijl van de grotere Westerse RPG’s die in de afgelopen jaren uitkwamen. Ook nu in de remake moet je actief je vijanden aanvallen, sluipen, ontwijken en het speelveld verkennen voordat je met aanvallen kan beginnen.

  De verwachting is dat het eerste deel uit de Final Fantasy 7 Remake serie volgend jaar uitkomt voor de Xbox One en PlayStation 4.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.