Clash of Clans update laat spelers gratis Gems delven

  De nieuwe Clash of Clans update wordt september 2016 verwacht. Bij de update komen een hoop nieuwe features kijken.

  Clash of Clans werd voor het eerst gelanceerd in 2012, en inmiddels zijn veel spelers een beetje verveeld geraakt. Daarom heeft Supercell er voor gekozen om een aantal nieuwe features in de september upgrade te stoppen. Met deze update hoopt de ontwikkelaar Clash of Clans een nieuw leven in te blazen en trouwe spelers iets nieuws te bieden.

  Nieuwe features in de Clash of Clans update

  Er komt mogelijk een nieuwe feature waarin spelers gratis Gems kunnen delven. Of Supercell dit ook daadwerkelijk gaat doen is niet honderd procent zeker, maar het gerucht gaat wel al een tijdje rond. waarschijnlijk zal hier dan wel een addertje onder het gras zitten, het aanbieden van Gems levert namelijk het meeste geld op voor Supercell.

  Een andere feature die de Clash of Clans update met zich mee gaat brengen is de ´Clan Challenge´. Spelers kunnen dan zelf bepalen welke clans ze uitdagen en waar en wanneer het evenement plaatsvindt. Spelers kunnen zich voorbereiden op de strijd die hen te wachten staat.

  Wanneer de update precies vrijkomt is nog niet duidelijk. Supercell heeft aangeven dat dit ergens in september 2016 zal zijn. Clash of Clans werd benoemd tot meest succesvolle mobile game. Pokémon GO is op het moment haar grootste concurrent.

  Clash of Clans

  Verkijgbaar vanaf 2 august 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.