Civilization 6 update voegt Perzië toe

  De laatste Civilization 6 update voegt een nieuwe faction toe aan het spel, de Perzen. De leider van deze nieuwe faction is Cyrus de Grote.

  De unieke unit van de Perzen is 'The Immortal', een zwaardvechter met een ranged aanval en een hoge verdediging. De unieke verbetering waar je gebruik van kan maken als je ervoor kiest om met de Perzen te spelen heet 'The Pairidaeza', oftewel het Paradijs. Hiermee kun je je tegels verbeteren wat zorgt voor meer cultuur, goud en bonussen voor aangrenzende steden en districten.

  Civilization 6 update

  De unieke kracht van Cyrus is 'Fall of Babylon'. Dit zorgt ervoor dat alle Perzische eenheden meer kunnen bewegen na een verrassingsaanval. Daarnaast krijgt Cyrus een minder erge straf voor het uitroepen van een verrassingsaanval. Dit zorgt er volgens ontwikkelaar Firaxis voor dat de Perzen de perfecte faction zijn voor spelers die een welvarend keizerrijk willen hebben, maar er ook van houden om een snelle, onverwachte aanval uit te voeren.

  Afgelopen maand werden de Australiërs nog toegevoegd met de laatste Civilization 6 update. Civilization 6 kwam vorig jaar op 21 oktober uit voor de PC.

  Sid Meier's Civilization VI

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.