Civilization 6 update voegt Australië toe

  Spelers kunnen met de Civilization 6 update onder leiding van voormalig premier John Curtain Australië onder hun hoede nemen. Het is voor de eerste keer in de Civilization reeks dat dit kan. De update heet Australian Summer en is vanaf vandaag verkrijgbaar.

  Wanneer je met Australië de game begint heb je de mogelijkheid om 'outback stations' te bouwen en beschik je over unieke grondwerkerunits, welke gebaseerd zijn op de Australische militairen van de twee wereldoorlogen.

  Civilization 6 update

  Dit is niet het enige wat de Civilization 6 update met zich meebrengt, ook kunnen Steam gebruikers vanaf vandaag aan de slag in de Steam Workshop en met modtools. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met ModBuddy, art en assettools en Firetuner. De volledige update is te lezen op de blog van de game.

  Als je nog nooit een Civ-game gespeeld hebt en het heeft nu je interesse, is dit de perfecte tijd om in de franchise te stappen. De games zijn namelijk in de aanbieding bij Humble Bundle. Zo heb je voor ongeveer één euro al Civilization 3 en 4. Voor zeven euro kun je daar ook nog Civ 5 bij toevoegen. Wees er wel op tijd bij, want de deal loopt nog elf dagen.

  Civilization 6 kwam vorig jaar op 21 oktober uit voor de PC.

  Sid Meier's Civilization V

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2010

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.