Civilization 6 Linux versie komt er binnenkort aan

  Civilization fans met het Linux besturingssysteem kunnen opgelucht ademhalen. Civilization 6 komt namelijk binnenkort naar Linux, dat maakt Aspyr Media bekend. Wanneer de Civilization 6 Linux versie precies komt, is nog onduidelijk.

  Aspyr Media, een game developer die zich focust op het overzetten van games die op Windows draaien naar OS X en Linux, werkt op het moment aan de Linux versie van Civilization 6. Iets waar Civilization fans al langere tijd op zaten te wachten.

  Civilization 6 is, zoals de naam al doet vermoeden, het zesde deel in de Civilization franchise. In de turn-based strategygame bouw je een samenleving en neem je het op tegen grote wereldleiders als Gilgamesh, Cleopatra of Saladin.

  Het zesde deel van de franchise is uitgebreid met nog meer overheidssystemen, een gedetailleerd reliegiesysteem, verbeterde AI, Dynamische Diplomatie en veel meer.

  Civilization 6 Linux versie al langere tijd naar uitgekeken

  Fans van de Civilization franchise kijken al langere tijd uit naar de Civilization 6 Linux versie. In een bericht op de site van Aspyr laat Elizabeth Howard, hoofd van publicatie voor Aspyr, weten dat Civilization 6 de meest aangevraagde game is door de Linux community.

  Lees ook onze Civilization 6 review of lees de top 5 Civilization 6 gameplay details voor meer informatie over de game.

  Sid Meier's Civilization VI

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.