Civilization 6 console-edities aangekondigd tijdens de State of Play

  Sid Meier's Civilization VI komt naar de PlayStation 4 en Xbox One. Sony heeft bekendgemaakt tijdens haar State of Play evenement dat Civilization 6 naar de consoles komt. Het komt niet vaak voor dat een Civilization-game naar de consoles komt.

  Dit heeft Sony laten weten tijdens haar State of Play evenement. Het is de eerste keer sinds Civilization Revolution, die uit 2008 stamt, dat een Civilization-game naar de consoles komt. Sid Meier's Civilization VI verscheen in 2016 al voor de PC en kwam later ook uit op Linux, terwijl de turn-based strategy titel in 2018 op de Nintendo Switch verscheen.

  Naast de basisgame krijgen PlayStation 4 en Xbox One-gamers ook meerdere uitbreidingspakketten, zoals de Poland Civilization & Scenario Pack, het Vikings Scenario Pack, de Australia Civilization & Scenario Pack en het Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack. Daarnaast zijn de twee uitbreidingen, Rise and Fall en Gathering Storm, ook verkrijgbaar voor de consoles, maar aan deze DLC's hangt wel een prijskaartje.

  Civilization 6 naar consoles voor het eerst in elf jaar

  Daarnaast krijgen PlayStation 4-bezitters nog twee extra pakketten die gratis zijn. Dit zijn de Nubia Civilization & Scenario Pack en de Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack. Deze twee uitbreidingen moet je op de Xbox One aanschaffen.

  Sid Meier's Civilization VI komt op 22 november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game kwam in 2016 voor de PC uit en kreeg in onze review een 8.5. De Switch-versie kreeg in 2018 een 8 in de Civilization VI review.

  Sid Meier's Civilization VI

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.