Cities Skylines gratis uit te proberen op Steam

  Ben je een fan van city builder games, maar heb je Cities Skylines nog nooit gespeeld? Dan is dit je kans om daar verandering in te brengen. Dit weekend is Cities Skylines gratis uit te proberen op Steam.

  Vanaf vandaag kun je Cities Skylines kosteloos spelen. Dat kun je doen tot en met aankomende zondag, waarna de game weer geld kost. Tijdens het gratis weekend is het spel zelf, voor als je het definitief in je bezit wil hebben, met een korting van 75 procent te kopen. Normaal moet je 28 euro neertellen, maar dat is alleen dit weekeinde slechts 7 euro.

  Ook Deluxe Edition van Cities Skylines gratis op Steam

  Dat is de prijs van de standaard editie van Cities Skylines. Ook de Deluxe Edition, die wat uitbreidingspakketen bevat, is voor een lagere prijs binnen te halen. Die versie van de game kost dit weekend namelijk 9,25 euro.

  Cities Skylines kwam in 2015 uit en werd erg goed ontvangen. Dat kwam mede omdat het vergelijkbare Simcity, dat in 2013 het levenslicht zag, erg teleurstelde bij fans van het stedenbouw genre. Mocht je nog twijfelen of Cities Skylines wat voor je is, dan is het gratis weekend het moment om dat te testen.

  Cities Skylines is van vandaag tot en met zondag gratis uit te proberen op Steam.

  Cities: Skylines

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.