Chucky 2019 wordt ingesproken door Star Wars-ster Mark Hamill

  In 2018 is bekend gemaakt dat er in 2019 een nieuwe film van Chucky uit zal komen. De reboot van Child’s Play komt steeds dichterbij en de stem van de angstaanjagende pop zal worden ingesproken door Mark Hamill. Dit maakt Mark Hamill zelf bekend op Twitter, waarbij hij ook de releasedatum van de film uit de doeken doet.

  Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

  Bij het bericht op Twitter is een video geplaatst waarin Mark Hamill vertelt over zijn enthousiasme voor de film en fans enthousiast probeert te maken voor de film. Aan de reacties te zien op het bericht lijkt dit ook goed te lukken, want de acteur wordt ondertussen door meerdere mensen een legende genoemd.

  Wie is Mark Hamill?

  Mark Hamill staat voornamelijk bekend om zijn rol als Luke Skywalker in Star Wars. Daarnaast is hij ook bekend als The Joker in de geanimeerde serie van Batman. De bekende acteur begon zijn carrière in 1969 bij The Bill Cosby Show en heeft door de jaren heen in verschillende grote films en series gespeeld.

  Ondanks het feit dat Hamill een groot verleden heeft in de science fiction en fantasy wereld van Hollywood, is het geen verrassing dat hij de stemacteur is van Chucky in 2019. Het is namelijk niet de eerste horrorfilm waar hij een deel van zal uitmaken. Eerder heeft de acteur namelijk ook een rol gespeeld in films zoals Village of the Damned, Watchers Reborn en Airborne.

  Child's Play (2019)

  Wanneer komt Child’s Play (2019) met Mark Hamill als Chucky uit?

  De release is al redelijk snel, gezien de film vanaf het begin van deze zomer al te zien zal zijn in de bioscopen. De reboot van de meest bekende Chucky film zal volgens het Twitter bericht van Mark Hamill namelijk uitkomen op 21 juni 2019. Andere acteurs die in de film zullen spelen zijn onder andere Aubrey Plaza als Karen Barclay, Brian Tyree Henry als Detective Mike Norris en Gabriel Bateman als Andy Barclay.

  Child’s Play (2019) zal een reboot worden van de eerste Child’s Play die uitkwam in 1988. De reboot zal de achtste film worden in de franchise en zal ongeveer hetzelfde plot volgen als de eerste film waarin de gestoorde pop Chucky voorkomt. De reboot zal waarschijnlijk een moderne versie van de eerste film worden, waarin dus ook de techniek van tegenwoordig kan worden toegepast.

  Ben jij een echte horrorfan? Wij hebben een lijst gemaakt met de beste horrorfilms van 2019 om naar uit te kijken. Als je nog wat in te halen hebt van vorig jaar hebben wij ook nog de beste horrorfilms van 2018 voor je op een rijtje gezet, zodat je gelijk weet welke films je echt niet kunt overslaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.