Chronicle Runescape Legends solo campaign uitgebracht

  De online strategy card game van Jagex krijgt een nieuw PvE avontuur. De Chronicle Runescape Legends solo campaign is vanaf vandaag beschikbaar. Daarnaast voegt de update Mac support, global chats en friend chats toe aan de game.

  The Trials of Radimus, de gratis nieuwe Chronicle Runescape Legends solo campaign, wordt vandaag toegevoegd als onderdeel van een update. Spelers zullen in opdracht van Radimus Erkle, de Grand Vizier van de Legends’ Guild, op avontuur gaan om het recht te winnen om Erkle aan hun deck toe te voegen. De lancering van Trials of Radimus komt met nieuwe dynamische chapter environments en een global en friends chatsysteem.

  Chronicle Runescape Legends solo campaign vanaf vandaag beschikbaar

  De laatste update voegt naast de Chronicle Runescape Legends solo campaign ook Mac support toe. Bovendien zijn er drie nieuw gebieden uit de Karamja-regio uit Gielinor, de wereld van RuneScape, toegevoegd: Shilo Village, Karamja Volcano en Musa Point. De update is vanaf vandaag gratis beschikbaar.

  “We waren al een tijd van plan om spelers een solo campaign mode te geven, dus we kijken er erg naar uit om te zien hoe ze het doen in de Trials,” zegt James Sweatman, lead designer van Chronicle RuneScape Legends. “De toevoeging van Mac support is iets waar sinds de lancering deze zomer al veel naar gevraagd wordt, dus het is geweldig om Chronicle voor meer spelers te openen. We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Chronicle: RuneScape Legends het complete CCG-pakket is.”

  Chronicle RuneScape Legends is beschikbaar voor PC en Mac via Steam en via de website van Chronicle. Wil je meteen goed van start gaan aan je Chronicles avontuur? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

  Chronicle: Runescape Legends

  Verkijgbaar vanaf 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.