Chronicle RuneScape Legends - Nieuwe spelmodus voor RuneScape

  Bij het jaarlijkse evenement RuneFest is de komst van Chronicle RuneScape Legends aangekondigd. In november komt er een gesloten bèta voor de nieuwe RuneScape spelmodus waarin een strategisch kaartspel de hoofdrol speelt.

  Elk jaar worden er op RuneFest nieuwe dingen voor de RuneScape franchise aangekondigd. Een van de onthullingen dit jaar was de aankondiging van een gesloten bèta voor Chronicle RuneScape Legends. De game was vorig jaar tijdens RuneFest aangekondigd.

  Registratie Chronicle RuneScape Legends bèta vanaf vandaag geopend

  Vanaf vandaag kunnen spelers zich registreren voor de bèta om kans te maken deel te nemen aan de volgende fase in de ontwikkeling van de spelmodus. James Sweatman, hoofdontwikkelaar van de game, beloofde tijdens RuneFest dat de bèta vanaf november zal beginnen.

  "Sinds het begin van Chronicle: RuneScape Legends hebben we ons gericht op een iteratieve, snelle ontwikkeling. Nu we ons voorbereiden op de volgende stap van Chronicle: RuneScape Legends naar de closed bèta, zijn we ontzettend blij om meer fans van RuneScape toe te laten. Het wordt een game voor iederen die iets nieuws zoekt in de game en samen met ons iets speciaals wil creëeren."

  In Chronicle RuneScape Legends bouwen spelers hun eigen, op kaarten gebaseerde avonturen. Het wordt een modus die speler tegen speler gespeeld kan worden. De game neemt je in een boek mee door verschillende herkenbare gebieden van Gielinor.

  Spelers kunnen honderden unieke kaarten spelen en zo een verhaal doorlopen. Sweatman kondigde aan dat er in de bèta met vier legendes gespeeld kan worden. Hier komen later nog meer legendes bij.

  Sweatman onthulde op de presentatie ook de nieuwe trailer voor Chronicles Runescape Legends. Om je in te schrijven voor de bèta moet je wel een RuneScape account hebben.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.