Chris Brown heeft Goku Lamborghini van bijna half miljoen dollar

  Artiesten doen soms de gekste dingen met hun geld. Er zitten er altijd een paar tussen die terug komen bij games, films of andere vormen van entertainment. Chris Brown doet dit ook en die heeft van al zijn geld een gepersonaliseerde Goku Lamborghini gekocht.

  Als je van gekkigheid niet meer weet wat je met je geld moet, dan ga daar natuurlijk dingen van doen die de gemiddelde mens niet kan doen. Zo ook Chris Brown, de beste man heeft van al zijn kapitaal flink wat auto's, maar eentje is toch wel bijzonder opvallend.

  Dragonball Z-fan Chris Brown heeft Goku Lamborghini

  Een van de nieuwste aanwinsten van de Amerikaanse muziekster? Een felrode Goku Lamborghini Aventador met een prijskaartje van maar liefst 440.000 dollar, exclusief gepersonaliseerde lak.

  Wie de bekende R&B-zanger volgt op social media zal vaak genoeg zien dat de beste man een gigantische fan is van Dragonball Z, met name van Goku. Brown heeft zelfs een tatoeage laten zetten van Kakarot en heeft verschillende juwelen in de stijl van verschillende Anime waar de beste man fan van is. Zo heeft hij zelfs een een ketting met hanger van een met diamanten ingelegde Pikachu. Met dingen als de Goku Lamborghini en zijn Goku tatoeage is het duidelijk dat Chris Brown zijn fanboy gehalte tot een nieuwe niveau brengt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.