Child's Play trailer toont nieuwe beelden van de horrorfilm

  Na het zoethoudertje in de vorm van een teaser, is de eerste volwaardige Child's Play trailer op het internet verschenen. In de video zien we de eerste beelden van de remake en reboot van de film met dezelfde naam uit 1988. Wat er allemaal gebeurt kan je in de video hieronder bekijken.

  Wat is er in de Child's Play trailer te zien?

  De Child's Play trailer opent met een shot waarin Andy (Gabriel Bateman) van zijn moeder Karen (Aubrey Plaza) te horen krijgt dat hij in zijn nieuwe woonplaats vrienden moet maken. Hierna zie je een fictieve commercial voor zogenaamde Buddi's. Deze mechanische poppen kunnen zich koppelen aan andere apparaten om je leven aangenamer en makkelijker te maken. Met de machine die Andy in huis krijgt, lijkt iets gruwelijk mis te zijn.

  Wat volgt zijn kleine stukjes van moord scènes die elkaar in rap tempo opvolgen. Hierin is te zien hoe Chucky zijn machinale krachten gebruikt om allerlei elektrische voorwerpen aan te sturen. Zo gebruikt hij een grasmaaier en een drone om mensen aan te vallen. Hij kan zelfs de controle nemen over een auto en thermostaten beïnvloeden. Dit alles is te zien in de Child's Play trailer.

  Wat is er bekend over de Child's Play film?

  De aankomende Child's Play film is een remake van het eerste deel met dezelfde naam uit 1988. De versie uit 2019 dient als reboot van de franchise en het plot bevat veel gelijkenissen met het origineel. Don Mancini en Brad Dourif, de bedenkers van de serie, zijn niet bij het nieuwe deel betrokken. De focus ligt, zoals je kan verwachten, op de moordende pop Chucky.

  In tegenstelling tot de voorgaande films wordt de de stem van Chucky niet vertolkt door Brad Dourif, maar door Star Wars acteur Mark Hamill. Gabriel Bateman (Outcast, American Gothic) en Aubrey Plaza (Legion, Ingrid Goes West) spelen Andy en Karen Barclay. De andere rollen zijn weggelegd voor Tim Matheson (The West Wing, Dokter Hart), Brian Tyree Henry (Atlanta, Spider-Man: Into the Spider-Verse) en David Lewis (Man of Steel, Dirk Gently's Holistic Detective Agency).

  Child's Play is vanaf 21 juni te zien in de bioscoop. De film staat ook in onze beste horror films 2019 om naar uit te kijken. Wil je nog meer horror? Bekijk dan de 5 engste momenten uit horrorfilm Pet Sematary 2019.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.