Channing Tatum Gambit film regisseur?

  Het gerucht gaat dat Channing Tatum de nieuwe regisseur wordt van de Gambit film. Er zouden geen andere regisseurs zijn die het maken van deze film op willen pakken. Er is nog geen startdatum voor de film, dus of Tatum de film gaat regisseren is nog maar de vraag.

  Anchor Bay Entertainment

  Gambit heeft al meerdere keren een regisseur gehad die het op het laatste moment liet afweten. Dit was waarschijnlijk een seintje voor Channing Tatum om de rol van regisseur zelf maar eens op te gaan pakken. Tenminste, als de geruchten kloppen. Op dit moment is het nog niet helemaal zeker op Tatum het regisseren ook daadwerkelijk gaat doen namelijk, maar de kans zit er zeker in.

  Tatum is niet alleen mogelijk de regisseur van de Gambit film, maar wellicht ook de producent. Wellicht gaat hij ook de hoofdrol pakken. Hij lijkt dus bijna alles te doen voor de Marvel spin-off.

  Gambit film van Channing Tatum al langer verwacht

  In oktober 2017 was de releasedatum van de film Gambit aangekondigd door 20th Century Fox. De Marvel film zou uit gaan komen in februari 2019, maar de film is ondertussen al meerdere keren uitgesteld. De laatste keer dat de film is uitgesteld kwam door het succes van Deadpool in 2016. Toen zou Gambit zelfs worden geschrapt, maar de film blijkt toch nog uit te komen.

  Gambit is bedacht door Chris Claremont en Jim Lee en is een karakter uit de Marvel strips. Deze mutant is voor het eerst gespot in het stripboek Uncanny X-Men #266. Dit stripboek is uitgekomen in 1990. Gambit heeft de kracht om potentiële energie te manipuleren, waardoor hij voorwerpen kan opladen en deze explosief worden. De Gambit film zou geen nieuw onderdeel van de X-Men serie worden, maar een spin-off.

  X-Men is een Amerikaanse stripboeken en filmreeks. Niet alleen heeft X-Men films binnen de serie zelf, maar ook een aantal spin-offs gekregen. Tot de X-Men reeks behoren onder andere Wolverine, Deadpool en de X-Men films. Er zijn ondertussen al ongeveer elf films die tot het X-Men universum behoren. Al zou je meer willen weten over dit universum, dan zou je ons artikel over de beste X-Men films lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.