CES techbeurs komt dit jaar naar Amsterdam

  De grootste techbeurs ter wereld kom naar ons kleine kikkerlandje. Eind dit jaar zal de CES techbeurs in Amsterdam plaatsvinden.

  CES vindt ieder jaar plaats in Las Vegas. Vandaag is CES Unveiled bekendgemaakt, een extra event dat in Amsterdam zal plaatsvinden. Het event zal 26 oktober plaatsvinden in de Beurs van Berlage. Tijdens event kun je alvast een kijkje nemen naar de technologie die later tijdens CES 2018 tentoongesteld zal worden.

  CES techbeurs met de nieuwste snufjes

  Twintig bedrijven uit Nederland en de rest van Europa zullen tijdens het event nieuwe baanbrekende technologie tonen. Grote technologiebedrijven zulen aanwezig zijn, maar er is ook plaats voor kleinere start-ups die er klaar voor zijn hun technologie met de wereld te delen.

  CES is een grote beurs voor technolgie, maar ook games komen regelmatig voorbij op de beursvloer. Tijdens CES 2017 werd bijvoorbeeld de release van Mass Effect Andromeda uit de doeken gedaan. Ook werd er een nieuwe trailer getoond van de game.

  26 oktober zal de beurs dus naar Nederland kom,en. De reguliere versie van CES zal 9 tot en met 12 januari 2018 plaatsvinden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.