Central Point Black Friday Deals 2017 - Veel Apple producten!

  In navolging op vele andere winkels is nu ook Central Point begonnen met Black Friday. Wat vooral in het oog springt zijn de vele Apple producten die bij de elektronicagigant in de aanbieding zijn gegaan, maar dat is niet het enige wat de Central Point Black Friday Deals 2017 te bieden hebben!

  Nu zijn het vooral de Apple telefoons, tablets en laptops die opvallen, maar ook Windows laptops zijn flink in prijs verlaagd. Ben je benieuwd naar de meest uit het oog springende kortingen? Neem dan snel even het korte overzicht met relevante producten hieronder door. Let op, ale prijzen zijn inclusief BTW.

  Alle kortingen bij Central Point kun je bekijken in ons overzicht met alle Black Friday 2017 deals! Daar staan ook de kortingen die bij andere winkels gelden!

  Central Point Black Friday Deals 2017 - Een overzicht

  Dit zijn natuurlijk niet alle Black Friday deals van Central Point. Een volledig overzicht kun je vinden op hun officiële site. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in het overzicht op XGN. Daar plaatsen we de Black Friday deals van alle winkelketens.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.