Celebi, Deoxys en meer getoond door Pokémon Go datamining

  Celebi, Deoxys, Smeargle en meer Pokémon zitten in het mobiele Pokémon spelletje. Pokémon Go dataminers hebben ontdekt dat de release van deze Pokémons dichtbij kan zijn. Wordt generatie 2 dan toch snel compleet gemaakt?

  Regelmatig verschijnen er nieuwe dingen in Pokémon Go. De makers doen dit om mensen enthousiast te houden voor het spel. Een van die dingen is het toevoegen van nieuwe Pokémon. Dat lijkt binnenkort met nieuwe generatie 2 Pokémon te gebeuren.

  Nieuwe Pokémon Go data onthult

  Smeargle, Celebi, Jirachi, Nincada, Ninjask, Shedinja, Clamperl, Huntail, Deoxys, ga nog maar even door. Een flink aantal Pokémon staat op de agenda om ooit aan Pokémon GO toegevoegd te worden. Datamining laat zien dat de Pokémon sowieso al in het spel zitten maar de vraag is wanneer ze allemaal beschikbaar worden gemaakt. Daar zullen Pokémon Go-spelers blij mee zijn, want dit maakt generatie 2 eindelijk compleet.

  Eerder werd al veel bekend van Pokémon GO. Zo wordt anderhalf jaar terug Ditto al ontdekt en de derde generatie Pokémon werden ook ooit al via datamining ontdekt. Later werden deze echt toegevoegd. Maar opvallend is dat nog niet de gehele generatie 2 beschikbaar is. Daar kan dus verandering in gaan komen voor Pokémon Go.

  Voorbereiding Let's Go

  In ieder geval is dit het perfecte moment om die Pokémon aan het spel toe te voegen. Mogelijk kan het mensen op die manier zoet houden tot Pokémon Let's Go Eevee en Pokémon Let's Go Pikachu op de Nintendo Switch verschijnen. Deze game zal zich meer op de casual gamers richten door verschillende elementen uit de Pokémon Go games te lenen. De game kan zelfs gecombineerd worden met Pokémon Go, omdat de Pokémon van de mobiele eerste generatie over kunnen worden gezet op de uiteindelijke Switch games.

  De nieuwe generatie Pokémon die via deze datamining zijn gevonden kunnen zover nu bekend is daarentegen niet worden overgezet naar de Switch games. Deze zullen op launch in ieder geval enkel de eerste generatie Pokémon ondersteunen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.