CD Projekt RED Cyberpunk 2077 niet de enige game in de maak

  CD Projekt RED Cyberpunk 2077 is de volgende game van de Poolse ontwikkelaar. Daar blijft het niet bij voor de studio. Een andere game is ook nog in de maak.

  Tijdens een conferentie over de financiële resultaten van de ontwikkelaar werd ook tijd besteed aan de opkomende games van de studio. Zo werd er verteld dat CD Projekt RED naast Cyberpunk 2077 en Gwent The Witcher Card Game nóg een game in de maak heeft. Dit mysterieuze project werd verder niet aangehaald, maar de vraag of het The Witcher 4 zou zijn, werd niet ontkend.

  Eerder deze week liet de studio al weten dat het niet eerlijk zou zijn tegenover de fans om het Witcher universum te vergeten. Het verhaal van Geralt mag dan verteld zijn, maar dat betekent voor CD Projekt RED niet dat er geen nieuwe Witcher game meer kan verschijnen. Er zal in ieder geval geen extra content meer komen voor The Witcher 3.

  CD Projekt RED Cyberpunk 2077 ontwikkeling

  Ook werd de ontwikkeling van CD Projekt RED Cyberpunk 2077 aangehaald tijdens de conferentie. Blijkbaar werken er ongeveer 300 mensen aan deze game en wordt er veel tijd en aandacht aan besteed. Hoewel de ontwikkeling spoedig verloopt, denk de ontwikkelaar dat het nog wel even gaat duren voordat de game afgerond is.

  Gwent The Witcher Card Game is de eerst volgende game die we kunnen verwachten van CD Projekt RED. Er is nog geen Gwent release bekend, maar wel is er een beta dit weekend voor de PlayStation 4 versie van de game.

  Gwent The Witcher Card Game

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.