CD Projekt kondigt The Witcher cosplay wedstrijd aan

  CD Projekt, de ontwikkelaar van The Witcher serie, heeft een wedstrijd aangekondigd waarin de drie beste The Witcher cosplayers gezocht worden. De wedstrijd is gister open gegaan, en is open voor iedereen vanaf 18 jaar.

  De grote winnaar krijgt 1000 dollar, handgemaakte Witcher sieraden, en een trip rond 's werelds grootste gamingconventies samen met Team RED om daar cosplay te showen. De zilveren prijs is één handgemaakt Witcher sieraad van een karakter naar keuze, 500 dollar, een Collector’s Edition van The Witcher 3: Wild Hunt gesigneerd door het team, en een speciale ingelijste concept art gesigneerd door de auteur.

  De bronzen prijs is één handgemaakt Witcher sieraad van een karakter naar keuze, een Collector’s Edition van The Witcher 3: Wild Hunt gesigneerd door het team, en een speciale ingelijste concept art die is gesigneerd.

  The Witcher Cosplay Contest spelvoorwaarden

  De jury bestaat uit de volgende bekende cosplayers: Eve Beauregard, Nadya Sonika, LeeAnna VAMP en Shappi. CD PROJEKT RED teamleden zitten ook in de jury. Deelnemers worden beoordeeld op karakter gelijkenis, vakmanschap, presentatie, wow-factor en originaliteit.

  Meedoen met de wedstrijd kan tot 30 oktober. Meer informatie is te vinden op de website, waar je ook je deelname kunt bevestigen. Inwoners van Puerto Rico, Quebec, Virgin Islands, Iran, Noord-Korea, Cuba en Venezuela mogen niet meedoen.

  The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition

  Verkijgbaar vanaf 17 april 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.