Catherine Remake aangekondigd voor PlayStation 4 en Vita

  Bijna zeven jaar nadat het origineel uitkwam is er nu een Catherine Remake aangekondigd. De game komt uit voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita, maar wanneer dat is moet nog bekend worden.

  Veel is er niet bekend over de remaster van Catherine, behalve dat die Catherine: Full Body gaat heten en uit gaat komen voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Wel krijgt de game een nieuw einde en komt er een derde versie van de persoon Catherine, waar de game om draait.

  Wanneer de remake precies uitkomt is eveneens onbekend. Waarschijnlijk is de release in de loop van volgend jaar. Meer informatie daarover en nog meer kun je vinden in de livestream die vrijdag 22 december vanaf half 12 's ochtends draait of door een kijkje te nemen op de officiële teaserwebsite. Al moet je voor beide wel een aardig woordje Japans kunnen verstaan.

  Catherine remake vertelt ongemakkelijk liefdesverhaal

  In Catherine draait het om Vincent. Hij heeft een relatie met een meisje genaamd Katherine, maar opeens mengt Catherine zich in zijn liefdesleven. In het begin gaat dat allemaal nog wel, totdat hij na een avond stappen opeens wakker wordt met Catherine naast zich. Een schuldgevoel richting zijn eigen vriendin ontstaat en wordt steeds erger, waardoor zijn problemen hem zelfs in zijn slaap achtervolgen.

  Dat is inderdaad niet ideaal voor Vincent en we hebben het zelfs met hem te doen, zoals te lezen is in onze review. Daarin gaven we de game, die in 2012 uitkwam, een 7,5.

  Catherine: Full Body

  Verkijgbaar vanaf 3 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.