Castlevania season 2 releasedatum bekendgemaakt door Netflix

  Castlevania season 2 heeft een officiele releasedatum gekregen. De serie komt in de laatste maanden van dit jaar terug naar Netflix met een nieuw seizoen. Het tweede seizoen gaat acht afleveringen bevatten.

  Netflix

  Via het Castlevania Twitter-account werd bekendgemaakt dat Castlevania season 2 op 26 oktober 2018 in zijn volledigheid op Netflix zal verschijnen. Dat het tweede seizoen eraan zat te komen, was geen geheim. Alle acht afleveringen worden gelijktijdig uitgebracht en wat opvalt is dat het tweede seizoen twee keer zoveel afleveringen heeft als seizoen 1. Deze had namelijk maar vier afleveringen.

  Zoals je in de aankondiging hierboven kunt zien, belooft seizoen 2 er in ieder geval weer fantastisch uit te zien dankzij de Japanse animatie. De serie gaat over hoe Trevor Belmont het moet opnemen tegen de duistere krachten van Dracula die wraak wil nemen op het volk van Wallachia. Zijn vrouw werd namelijk ten onrechte veroordeeld en vermoord, waardoor hij het hele volk wil uitmoorden door monsters en demonen het land te terroriseren. Belmont staat er gelukkig niet alleen voor, want hij wordt bijgestaan door Sypha Belnades, een tovenares en Dracula's zoon Alucard.

  Castlevania season 2 ook gebaseerd op de games

  Net als het eerste seizoen zal Castlevania season 2 ook gebaseerd zijn op Castlevania III: Dracula's Curse. De game kwam in 1989 uit op de NES. Het bijzondere aan de serie is dat deze in eerste instantie bedoeld was als een film. Deze wist alleen nooit daadwerkelijk geproduceerd te worden totdat er een afspraak was gemaakt met Netlfix om er een serie van te maken.

  Over het eerste seizoen van Castlevania waren we erg te spreken zoals je in onze Castlevania seizoen 1 review kunt lezen. De serie is namelijk erg trouw aan de franchise en heeft een sterk verhaal. Het was alleen wel jammer dat seizoen 1 erg als een introductie aanvoelde.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.