Castle Crashers Remastered release bekendgemaakt

  De Castle Crashers Remastered release is aangekondigd. Het spel komt op 9 september uit in Noord-Amerika. Wanneer het spel in de rest van de wereld uitkomt is nog onbekend.

  Castle Crashers Remastered is een heruitgave van de originele Xbox Live klassieker genaamd Castle Crashers, en komt binnenkort uit op de Xbox One. Uitgever The Behemoth maakte via een blogpost bekend dat de Remastered versie op 9 september uitkomt.

  Deze heruitgave introduceert een nieuwe multiplayer minigame genaamd Back Off Barbarian, verbeteringen aan de gameplay en betere online multiplayer prestaties. Verder brengt de game ook grafische verbeteringen, waaronder een grote verbetering van de textures ten opzichte van de originele game, en een frame rate die is verdubbeld naar 60FPS.

  Castle Crashers Remastered release op 9 september

  De game kost 15 dollar, maar zal tot 20 september gratis zijn voor spelers die een Xbox Live Gold abonnement hebben en over de Xbox 360 versie van het spel beschikken. Vanaf 21 september zal het spel voor bezitters van de Xbox 360 versie 5 dollar kosten.

  Over een Nederlandse prijs of releasedatum is nog geen informatie beschikbaar.

  Castle Crashers Remastered

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.