Cassian in John Wick 3 niet te vinden in de film

  Het karakter Cassian (gespeeld door Common) zal niet terugkomen in John Wick 3. Het karakter Cassian werd geïntroduceerd in het tweede deel van de John Wick serie en was ontzettend goed ontvangen. Dat dit karakter dan ook niet meer terugkomt in het volgende deel komt hard aan voor veel fans.

  Independent Films

  Waarom Common niet terugkomt in de volgende film als Cassian is niet helemaal duidelijk. Het kan zijn doordat de acteur het druk heeft met andere projecten, maar het kan ook komen doordat de schrijvers van het volgende deel van John Wick niet inzagen waarom hij nog belangrijk was voor het verhaal. Common laat wel weten dat hij John Wick 3 ondanks zijn missende rol als Cassian wel fantastisch vindt.

  Wie is Cassian van John Wick 3?

  Het karakter Cassian staat bekend voor het feit dat hij de enige was die John Wick eigenlijk een beetje aankon. In het tweede deel van de John Wick serie staat de hoofdrolspeler Keanu Reeves zijn karakter bovenaan de lijst van meerdere sluipmoordenaars. Al deze sluipmoordenaars zijn erop uit om ervoor te zorgen dat John het licht niet meer zal zien en een van deze moordenaars is Cassian.

  Het door Common gespeelde karakter zorgde voor een aantal actiescènes waar hij het opnam tegen John Wick. Het werd dan ook verwacht dat hij weer terug ging keren in het volgende deel van John Wick, waar Lionsgate vorig jaar de releasedatum van bekend maakte. Het is dan nu bekend dat dit niet gebeurt, wat hard zal aankomen bij de fans.

  Naast een nieuwe film, zal er ook een serie uitkomen van John Wick. De hoofdrolspeler Keanu Reeves zal de producent worden van deze serie. Mocht je meer willen weten over dit project, dan kun je ons artikel over de John Wick serie die in de maak is lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.