Carrie Fisher overleden op 60-jarige leeftijd

  Vandaag is Carrie Fisher overleden. Dat meldt People op basis van een verklaring van een woordvoerder van de familie. Fisher is bekend van haar populaire rol als Princess Leia in Star Wars. Ze is 60 jaar oud geworden.

  Vandaag is Carrie Fisher overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Dat meldt een woordvoerder van de familie aan People in een verklaring:

  ''Met diepe bedroefdheid laat Billie Lourd (de dochter van Carrie Fisher) weten dat haar liefhebbende moeder om 8:55 uur deze ochtend is overleden. De hele wereld hield van haar en ze zal gemist worden. De familie is dankbaar voor alle steun.''

  Carrie Fisher overleden aan de gevolgen van een hartaanval

  Afgelopen vrijdag 23 december werd Fisher tijdens een vlucht getroffen door een hartaanval. Ze belandde op de intensive care in een ziekenhuis in Los Angeles. Debbie Reynolds, de moeder van Carrie Fisher, liet eerder weten op Twitter dat Fisher in een stabiele conditie zou liggen.

  Fisher was bekend van haar acteerwerk in de Star Wars-franchise waar zij in Episode IV, V, VI en VII de rol van Princess Leia Organa op haar nam. Leia was ook bezig aan de nieuwe Star Wars film, Episode VIII.

  Op sociale media reageert men geschokt. Zo laat onder andere Mark Hamill, die vele jaren met Fisher heeft samengewerkt in de Star Wars films, op Twitter weten dat hij geschokt is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.