Carrie Fisher in Star Wars 8 te bewonderen als Princess Leia

  Carrie Fisher overleed gisteren aan de gevolgen van een hartaanval, maar toch zal Carrie Fisher in Star Wars 8 te bewonderen zijn. Fisher, die in de Star Wars franchise de rol van Princess Leia op haar nam, heeft namelijk al haar scènes voor Star Wars 8 al afgerond.

  Star Wars fans kunnen Carrie Fisher nog één keer bewonderen in een nieuwe Star Wars film. Variety zegt namelijk dat alle scènes van Star Wars Episode VIII al in juli voltooid waren. De film zit nu in de afrondingfase. Carrie Fisher stapt in de nieuwe Star Wars film wederom in de rol van Princess Leia.

  Carrie Fisher in Star Wars 8 ondanks overlijden

  Nu kunnen we dus nog één keer volop genieten van de acteerkunsten van Carrie Fisher in Star Wars 8. Deze Star Wars film moet in december 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn en gaat verder waar Star Wars Episode VII: The Force Awakens eindigt.

  Carrie Fisher overleed gister op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval. Deze hartaanval kreeg ze vrijdag 23 december tijdens een vlucht naar Los Angeles. Daardoor belandde Fisher op de intensive care waar ze aan de gevolgen van de hartaanval overleed. Op Twitter lieten onder andere Mark Hamill (Luke Skywalker) en Peter Mayhew (Chewbacca) weten geschokt te zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.