Captain Toad Treasure Tracker NES remake toont een retro stijl

  Nog even en dan verschijnt deze schattenjager op de Switch en 3DS. Eerder kon je al puzzels doorlopen met Toad en Toadette op de Wii U. Nu is er ook een onofficiële Captain Toad Treasure Tracker NES remake.

  Het puzzelavontuur is in een retro jasje gestoken. Hierdoor kun je van al die pixels genieten terwijl je op zoek gaat naar sterren, diamanten en je ontvoerde vriendinnetje Toadette.

  Onofficiële Captain Toad Treasure Tracker NES remake

  Met deze remake kunnen we ervaren hoe het zou zijn geweest als Toad jaren geleden al zijn eigen solo avontuur had gekregen. Terwijl hij verschillende vijanden aanvalt met groenten die hij net uit de grond heeft geplukt, zien we dat de gameplay prima hetzelfde kan blijven als het in een retro jasje is gestoken.

  In de video bovenaan deze pagina vind je de door fans gemaakte versie van dit avontuur. Het gaat om een versimpelde versie van de gameplay die we ook al op de Wii U, Switch en 3DS zien. Dit keer verzamel je één diamant, word je lastiggevallen door vijanden die erg lijken op monsters uit Super Mario Bros. 2 en verzamel je aan het einde van het level een ster om het schattige gejuich van Toad te mogen horen.

  Op schattenjacht

  De NES versie is niet speelbaar en kwam alleen uit in de vorm van een door fans gemaakte video. Op het moment is Captain Toad al wel speelbaar op de Wii U. Binnenkort verschijnt het spel ook op de huidige console zodat je ook in de trein, bus of in de achtertuin op zoek kunt gaan sterren en diamanten. Wilde jij deze NES remake en de komende Switch-titel met elkaar vergelijken, dan staat er vast een Captain Toad Treasure Tracker Switch preview klaar.

  Eerder speelden wij ook de Nintendo Wii U versie van Captain Toad Treasure Tracker en schreven wij een special met redenen waarom je deze game op release zou moeten spelen.

  Captain Toad: Treasure Tracker

  Verkijgbaar vanaf 2 january 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.