Captain Toad DLC - Extra levels en co-op mode aangekondigd

  In de langverwachte Nintendo Direct van 13 februari 2019 heeft Nintendo nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker aangekondigd. Er is onder andere een nieuwe co-op modus beschikbaar en er zijn nieuwe levels en werelden aangekondigd die later dit jaar beschikbaar zal zijn. Een deel van de DLC zal gratis uitgebracht worden via een update.

  Captain Toad: Treasure Tracker is gebaseerd op een minigame van Super Mario 3D World en werd vervolgens uitgewerkt tot een volledige game op de Wii U, 3DS en Nintendo Switch. In de laatste update, die tijdens de Nintendo Direct van 13 februari 2019 is aangekondigd is het nu mogelijk om op ontdekking te gaan in co-op modus. Vlak na de Direct presentatie was deze update al te downloaden in de game. De update waardoor je alles co-op kunt spelen is namelijk volledig gratis, maar dat geldt niet voor alle DLC.

  Tijdens de Nintendo Direct werd er namelijk ook een betaalde DLC aangekondigd. Deze brengt vijf nieuwe werelden en 18 nieuwe uitdagingen met zich mee. De betaalde Captain Toad: Treasure Tracker DLC zal vanaf 14 maart 2019 te downloaden zijn in de Nintendo eShop. Toad en Toadette kunnen niet wachten op de nieuwe levels en voor spelers die het geduld hebben van een granaatappel is er al één van de nieuwe levels te spelen als je de tweede uitbreiding alvast vooruit besteld.

  Captain Toad: Treasure Tracker is te spelen op de Wii u, 3DS en Switch. Mocht je de game nog niet hebben en dat nog wel van plan bent is er een speciale bundel in de Nintendo eShop. Deze bevat zowel de originele game op de Nintendo Switch en de DLC van de game, zodra deze uitkomt.

  Captain Toad DLC slechts één van vele aankondigingen

  De Captain Toad DLC was slechts één van de vele aankondigingen tijdens de Nintendo Direct. Er werd namelijk ook nog een remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening onthuld die een volledig nieuwe artstyle heeft. De remake van de klassieke Game Boy game moet dit jaar nog op de markt verschijnen, net als Super Mario Maker 2. Het vervolg op Super Mario Maker werd tijdens de Direct ook onthuld en komt dit jaar in juni al uit.

  Platinum games kondigde daarnaast ook nog een nieuwe game genaamd Astral Chain aan voor de Switch. Deze nieuw actiegame komt op 30 augustus uit. Voor die tijd komt eerst nog Yoshi's Crafted World uit, namelijk al op 29 maart. Tijdens de Direct werd bekendgemaakt dat je de game alvast via een demo kunt uitproberen.

  Captain Toad: Treasure Tracker

  Verkijgbaar vanaf 2 january 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.