Captain Marvel trailer toont Brie Larson als superheldin

  We moesten even wachten, maar de eerste officiële trailer van Captain Marvel is nu te bekijken. Tijdens de end credits-scenes van Avengers: Infinity War zagen we dat Nick Fury een bericht naar iemand stuurde, voordat hij vervaagde. Voordat het scherm zwart werd, verscheen het logo van Captain Marvel. Vond je het einde van de film toch onduidelijk? Wij hebben het uitgelegd.

  In de nieuwe trailer zien we beelden van Brie Larson als Captain Marvel, maar ook een hoop andere personages zijn te zien. Captain Marvel speelt zich voornamelijk af in de jaren negentig. Vandaar dat de jonge Nick Fury in de trailer verschijnt. Ook de Skrulls worden getoond. Dit zijn de bekende Marvel aliens die een grote rol spelen in de Marvel verhalen.

  Een paar maanden geleden werd bekendgemaakt dat de opnames voor Captain Marvel waren afgerond. Nu is eindelijk de eerste officiële trailer ook te bewonderen.

  Captain Marvel trailer geeft een glimp van het verhaal

  De film volgt het verhaal van Carol Danvers die op het punt staat om de machtigste superheld van het universum te worden. De aarde raakt verstrikt in een oorlog tussen twee alienrassen. Carol heeft een achtergrond met de mensen en de Kree (een alienras). Wanneer Carol terugkeert op aarde, moet ze plots vechten tegen een nieuwe vijand: de Skrulls.

  Fans hoeven niet lang te wachten. Captain Marvel draait vanaf begin maart 2019 in de bioscoop. Kijk hier de trailer op de officiële Marvel website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.