Captain America Civil War trailer uitgebracht

  Kiezen we Captain America of Iron Man? Dit is de vraag die ons wordt gesteld door Marvel in de allereerste Captain America Civil War trailer. Dit is de derde Captain America film in de reeks en gaat 6 mei in première in Nederland.

  Captain America Civil War gaat verder na de gebeurtenissen van The Avengers Age of Ultron. In deze film geeft Steve Rogers leiding aan een nieuw team Avengers, in hun pogingen om de mensheid te beschermen. Na een nieuwe incident groeit de druk bij de originele Avengers en ontstaat er een breuk tussen de superhelden. Toch moeten ze samenwerken om de wereld te beschermen van een nieuwe vijand.

  In de trailer zien we hoe Captain America het nieuwe team aan het trainen is terwijl hij samenwerkt met Falcon en probeert om ex-Hydra agent Bucky Barnes (Winter Soldier) te herprogrammeren. Verder zien we een gevecht tussen de twee iconische Avengers, Captain America en Iron Man. Andere superhelden die in de film zouden moeten verschijnen zoals de Ant Man en Spiderman komen echter niet in de eerste trailer aan bod.

  Eerste Captain America Civil War trailer nu te bekijken

  Je kunt de officiële eerste Captain America Civil War trailer nu hierboven bekijken. De film is vanaf 6 mei te zien in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.