Captain America Civil War Team Thor toont wat Thor uitspookte

  Terwijl twee van zijn beste maten het uitvechten in een meningsverschil, spendeerde Thor zijn tijd in een badjas. De video van de Noorse superheld verscheen tijdens het Marvel Studio's panel op Comic Con International. In deze mockumentary, Captain America Civil War Team Thor, is te zien wat hij deed terwijl zijn mede Avengers aan het vechten waren.

  De korte clip, getiteld Captain America Civil War Team Thor, is gemaakt door de regisseur Taika Waititi die op het moment druk bezig is met Thor: Ragnarok. Captain America Civil War Team Thor is gefilmd in de stijl van één van Waititi's eerder films 'What We Do in the Shadows'. Net als in de film heeft Thor een wat onhandige kamergenoot die hem het één en ander leert over het leven op aarde.

  Darryl, de hierboven benoemde kamergenoot, helpt Thor vooral met het schrijven van e-mails naar Captain America en Tony Stark. Hij werd niet gevraagd om zij aan zij te staan met één van zijn vrienden, maar dit betekent niet dat hij dat niet graag had gewild. Alleen wil niemand anders dat hij meedoet.

  Captain America Civil War Team Thor heeft het zo slecht nog niet

  Ondanks dat hij de rest van de Avengers niet spreekt, behalve Bruce Banner over een kopje koffie, lijkt Thor het best naar zijn zin te hebben. Met eindeloos veel vrije tijd doet hij onderzoek naar 'infinity stones' (en de echte naam van Nick Fury) en staat hij ook nog eens voor de klas.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.