Capcom kondigt Resident Evil Origins Collection aan

  Capcom heeft zojuist aangekondigd dat er een Resident Evil Origins Collection aan komt. De gamecollectie bevat de game die het begin van Resident Evil vormden en komt uit op PC, PS4 en XBox One.

  In de zojuist aangekondigde Resident Evil Origins Collection kun je genieten van het eerste Resident Evil deel, waarin een experiment in het landhuis in Raccoon City mislukte. Als extra toevoeging zal de game de Wesker modus bevatten, waarin je het landhuis in gaat als Albert Wesker en S.T.A.R.S. agente Rebecca Chambers.

  Capcom heeft aangegeven dat beide karakters een speciale outfit zullen hebben, gezien Wesker de rol van Billy Coen vervangt in de game. Natuurlijk zal Wesker ook zijn krachten hebben, of in ieder geval een deel daarvan. Check daarvoor ook de video hierboven.

  De inhoud van de Resident Evil Origins Collection

  De door Capcom aangekondigde collectie zal ook de nieuwe Resident Evil Zero HD Remaster bevatten. Deze game komt niet alleen maar in de Resident Evil Origins Collection, maar zal ook los te krijgen zijn als digitale download voor ongeveer 20 euro. Hetzelfde geldt voor Resident Evil HD. Die komt ook los uit op 20 januari 2016.

  De Resident Evil Origins Collection moet op 22 januari 2016 in de schappen liggen. Tot die tijd kun je nog even met Resident Evil: Revelations 2 aan de slag.

  Resident Evil Origins Collection

  Verkijgbaar vanaf 22 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.