Candy Crush Saga uitgespeeld door Belg na drie jaar

  Een persoon uit België heeft na 3 jaar en 2000 levels de populaire game Candy Crush Saga uitgespeeld. De Belg speelde soms wel 10 uur per dag.

  m01229

  Tegen het Belgische RTL zegt de Candy Crush speler dat hij eigenlijk helemaal niet houdt van videogames. Hij maakte een uitzondering voor Candy Crush en speelde het telkens wanneer hij vrije tijd had. Ondanks dat hij soms wel 10 uur per dag speelde, zag hij het niet als een obsessie.

  Maar na level 2000 kwamen er geen nieuwe levels meer bij voor de Belg. Normaal kreeg hij elke week vijftien nieuwe levels erbij, maar op een gegeven moment kreeg hij het bericht dat hij aan het einde van het spel was gekomen.

  Candy Crush Saga uitgespeeld maar toch meer levels beschikbaar

  Ondertussen hebben meerdere andere spelers al contact opgenomen met de Belg. Er zijn meer levels beschikbaar als je Candy Crush linkt aan je Facebookaccount, zo is één speler al op level 2911. De Belg heeft ook een tip voor iedereen die vastzit in Candy Crush. Aangezien het een puzzelgame is, moet je volgens de Belg eerst nadenken voordat je een zet doet.

  Candy Crush Saga is een mobiele game. Wil je er meer over weten, lees dan onze Candy Crush Saga review.

  Candy Crush Saga

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.