Call of Juarez: The Gunslinger zal speelduur van tien uur hebben

  Afgelopen week werd in Parijs tijdens de Ubisoft Digital Days Call of Juarez: The Gunslinger aangekondigd. Het wordt de eerste arcade game in de Call of Juarez franchise. Ons is verteld dat de game ongeveer tien uur in beslag zal nemen.

  Na een demo bijgewoond te hebben in Parijs van de western titel, is een medewerker van Ubisoft aangeklampt om te vragen hoeveel missies Call of Juarez: The Gunslinger zal bevatten. In eerste instantie wilde de persoon in kwestie daar geen antwoord op geven. Wel liet hij doorschemeren dat de speelduur op ongeveer tien uur zal uitkomen. Deze tien uur wordt bereikt door veertien missies uit te spelen.

  Of dit enkel de singleplayer betreft, of dat het gaat om een optelsom van de singleplayer samen met andere modi is nog onduidelijk. Als het enkel de singleplayer betreft, zal deze een stuk langer gaan duren dan Call of Juarez: The Cartel. Die tegenvallende titel viel in bijna zes uur uit te spelen.

  Op korte termijn verschijnt de impressie van Call of Juarez: The Gunslinger. De game zelf zal later naar de PlayStation 3, Xbox 360 en PC gebracht worden.

  Call of Juarez: Gunslinger

  Verkijgbaar vanaf 22 may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.