Call of Duty World League live te volgen op PS4

  Voor alle liefhebbers van Call of Duty Black Ops 3 is er vanaf vandaag de mogelijkheid om Call of Duty World League live via het spel op de PS4 te volgen. In het in-game menu wordt er namelijk de optie geboden om via de nieuwe Call of Duty Live Event Viewer naar de wedstrijden te kijken.

  De nieuwe optie biedt de echte Call of Duty fan de kans om de professionals van hun favoriete game tijdens hun wedstrijden te volgen. Naast de Call of Duty World League zal het ook mogelijk zijn om andere grote E-sport evenementen via de Live Event Viewer te volgen.

  In het hoofdmenu vind je links bovenin de optie om live mee te kijken met Call of Duty World League. Met één klik kijk je mee met de beste spelers van de wereld.

  Call of Duty World League en Championship

  Call of Duty World League is een wereldwijde competitie waarin wekelijks de beste Call of Duty spelers binnen hun regio de strijd met elkaar aan gaan. Alle teams die aan het einde van de rit, in hun betreffende regio’s bovenaan staan, hebben recht op een deel van de totale prijzenpot van 600,000 euro. Uiteindelijk zullen alle winnaars en enkele andere topteams in de Call of Duty Championship strijden voor de wereldtitel.

  Mocht je geïnteresseerd zijn in het volgen van Call of Duty World League, schakel dan wekelijks op dinsdag en woensdag in via de PS4. Op deze dagen begint vanaf 15.00 uur namelijk de eerste wedstrijd in de Europese competitie. Omstreeks 21.00 uur zal de laatste wedstrijd van start gaan. Van 25 tot en met 27 maart vinden de Europese finales plaats.

  Een volledig overzicht van de wedstrijden vind je hier.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.