Call of Duty uitverkoop bij Steam, alle games zijn afgeprijsd

  Om het jaarlijks terugkerende Call of Duty XP event te vieren houdt Activision dit weekend een Call of Duty uitverkoop op Steam. Alle eerder verschenen Call of Duty titels zijn op Steam in de uitverkoop.

  De Call of Duty uitverkoop is in te delen in drie categorie├źn. De eerste Call of Duty games, met uitzondering van Call of Duty 1, zijn allemaal 10 euro per stuk. Hieronder vallen Call of Duty 2, United Offensive, Modern Warfare, World at War en Modern Warfare 2.

  De tweede categorie zijn de games die op dit moment weg gaan voor 20 euro per stuk. Hieronder vallen de eerste Black Ops, Ghosts, Modern Warfare 3 en Black Ops 2.

  De laatste categorie in de Call of Duty uitverkoop bevat de meest recente games in de serie. Call of Duty Black Ops 3 en Advanced Warfare zijn beide te koop voor 30 euro.

  Call of Duty uitverkoop bied ook bundels

  Buiten de losse games zijn er ook verschilende bundels te koop tijdens deze Call of Duty uitverkoop. Zo is er een Call of Duty Complete Zombies Experience met Black Ops 1, Black Ops 2 en World at War inclusief een aantal zombies DLC.

  Een Black Ops bundel komt met Black Ops 1 een 2 plus meer dan 40 verschillende DLC. Daarnaast is er nog een Modern Warfare bundel waar alle drie de Modern Warfare games inzitten plus DLC en een World War II bundel met alle Call of Duty games die zich afspeelde ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

  De uitverkooppagina is hier te vinden.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.