Call of Duty Supremacy DLC komt volgende week

  Supremacy, de nieuwe DLC voor Call of Duty: Advanced Warfare, komt volgende week uit. Vanaf dinsdag 2 juni kunnen Xbox One- en Xbox 360-bezitters aan de slag met deze derde Call of Duty DLC. De Supremacy DLC zal later dit jaar beschikbaar zijn op andere platformen.

  Supremacy biedt spelers vier nieuwe multiplayer mappen, waarin iconische gebouwen de achtergrond vormen. Zo kan er onder meer gevochten worden bij de Houses of Parliament in London, het Kremlin in Moskou en in een Griekse wolkenkrabber met uitzicht op de Akropolis.

  Daarnaast bevat de Call of Duty DLC ook het nieuwste deel in het Exo Zombies-verhaal, dat de titel Carrier heeft. De cast krijgt in dit deel versterking van Hollywoodacteur Bruce Campbell, die samen met bekende acteurs zoals John Malkovich en Rose McGowan de stemmen van de personages inspreekt.

  Call of Duty Supremacy DLC voegt nieuwe functie toe

  Ook is er een nieuwe functie in de multiplayer mappen: de Exo Grapple, die gebruikt kan worden om te klimmen of om vijanden mee aan te vallen. Volgens Michael Condrey, medeoprichter van ontwikkelaar Sledgehammer Games, kunnen spelers met de Exo Grapple en de al bekende exo movements de strijd domineren.

  Supremacy is de opvolger van de Call of Duty DLC Ascendance.

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.