Call of Duty singleplayer modus bevestigd voor nieuwste deel

  Het nieuwste deel van de Call of Duty franchise krijgt weer een singleplayermodus. Dit maakt Activision Blizzard bekend tijdens de conference call over de laatste kwartaalcijfers. De nieuwe Call of Duty game komt in 2019 uit en wordt door Infinity Ward gemaakt.

  Rob Kostich, de baas van Activision, zegt dat de nieuwe Call of Duty een nieuwe campaign, een grote en uitgebreide multiplayer wereld en co-op gameplay bevat. Hij maakt verder duidelijk dat het nieuwste deel diep in de historie van Call of Duty geworteld zit. Dit zou kunnen betekenen dat het een vervolg is op een oude game uit de serie.

  Laatste Call of Duty singleplayer modus uit 2017

  De laatste Call of Duty met een singleplayer modus was Call of Duty: WW2 uit 2017. Dennis Durkin, financieel directeur van Activision, benadrukt in hetzelfde gesprek dat het bedrijf niet verwacht dat de nieuwe Call of Duty zo goed verkoopt als Call of Duty Black Ops 4. ¨Het aantal verkochte exemplaren daalt in onze vooruitzicht jaar na jaar¨, vertelt Durkin.

  In dezelfde conference call laat Activision weten dat het bedrijf acht procent van de werknemers ontslaat. Het gaat om ongeveer 800 banen. Dit terwijl het bedrijf een record aan inkomsten heeft binnengehaald. Ruim zeven miljard om precies te zijn. Volgens het bedrijf was dit niet genoeg.

  ¨Hoewel onze financiële resultaten in 2018 hoger waren dan ooit, hebben we niet ons volledige potentieel benut. De ontslagen behoren tot de vijf moeilijkste momenten uit mijn carrière.¨
  - Bobby Kotick, bestuursvoorzitter van Activision

  Het laatste deel in de Call of Duty serie is Call of Duty Black Ops 4. In de Call of Duty Black Ops 4 review van Luuc kun je lezen dat de game ¨verslavend goed¨ is.

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.