Call of Duty Modern Warfare trailer toont lange exclusieve PS4-deal

  De eerste Call of Duty Modern Warfare campagne trailer is officieel tijdens de State of Play van 24 september onthuld. De trailer toont het gloednieuwe avontuur van Captain Price, waarin hij de hele wereld rondreist. De trailer sluit af met een blik op de Special Ops Survival Mode die je een lange tijd exclusief op de PlayStation 4 kunt spelen.

  De nieuwe trailer van Call of Duty Modern Warfare eindigt met tien seconden aan beeldmateriaal van de Survival Mode die onderdeel gaat uitmaken van de Special Ops-sectie van de game. Deze modus zal tot en met 1 oktober 2020 exclusief te spelen zijn op de PlayStation 4, waardoor Xbox One- en PC-gebruikers bijna een jaar na de release pas toegang krijgen tot de volledige game. In het verleden sloten Sony en Activision al vaker deals betreffende exclusiviteit van onderdelen van de jaarlijkse Call of Duty release, maar dit was voorheen slechts een maand lang exclusiviteit.

  Special Ops Survival Mode valt goed te vergelijken met de Horde Mode van een titel al Gears 5. Hierbij moet je alleen (of met vrienden) golven van vijanden overleven tot iedere speler gesneuveld is. Call of Duty: Modern Warfare 3 had tevens een vergelijkbare modus.

  Call of Duty Modern Warfare trailer toont het verhaal

  In de nieuwe trailer is natuurlijk nog veel meer te zien dan de laatste tien seconden. Zo zien we namelijk ook het verhaal dat ons weer op stap laat gaan met Captain Price. In de reboot gaat Price op pad om te bemiddelen in een burgeroorlog, waarna chemische wapens in verkeerde handen vallen. Het is aan hem om ervoor te zorgen om deze terug te krijgen.

  Call of Duty Modern Warfare komt op 25 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De beta was recentelijk ook te spelen en daarvan kun je de nieuwe features alvast lezen.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.