Call of Duty: Modern Warfare killstreaks zijn terug van weggeweest

  Activision heeft op hun officiële Call of Duty: Modern Warfare twitteraccount laten weten dat de killstreaks weer terug komen in Modern Warfare. In deze twitterpost lieten ze al drie teasers zien. Waarschijnlijk krijgen we deze killstreaks te zien in de multiplayer premiere die op 1 augustus plaatsvindt.

  Infinity Ward

  De drie killstreaks die we zagen in de twitterpost hieronder waren de Juggernaut, Infantry Assault Vehicle en White Phosphorus. Juggernaut is een care-package waarin je armor kan vinden die je tegen de meeste gevaren kan beschermen.

  De Infantry Assault Vehicle is een bemande tank die spelers kunnen gebruiken om een kogelregen los te laten op de vijand. White Phosphorus is een substantie die, zodra deze in aanraking met zuurstof komt, flam vat. Het is plakkerig materiaal, zoals napalm, waardoor er veel controversie rond het wapen hangt.

  Krijgen we de Killstreaks te zien in de Modern Warfare multiplayer premiere?

  Waarschijnlijk wel aangezien killstreaks een groot onderdeel zijn van de multiplayer in voorgaande games. Op 1 augustus krijgen we veel meer te zien over de multiplayer van Modern Warfare. Op E3 2019 hadden wij al een kleine preview van het spel. Het spel verschijnt op 25 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.