Call of Duty Modern Warfare bundel komt naar PS3 en Xbox 360

  Infinity Ward komt met een bundel waarin alle drie de Modern Warfare games bij elkaar verpakt zijn. Via Best Buy is de Call of Duty Modern Warfare bundel in Amerika te koop.

  De Call of Duty Modern Warfare bundel komt alleen uit voor PlayStation 3 en Xbox 360 en is vooralsnog enkel in de Verenigde Staten te koop. Nederlandse winkels tonen de bundel nog niet in hun assortiment.

  Call of Duty Modern Warfare bundel bevat drie games en één DLC

  De Call of Duty Modern Warfare bundel bevat alle drie de Modern Warfare games en de Stimulus DLC voor Call of Duty Modern Warfare 2. Die DLC bevat vijf verschillende mappen, waaronder twee mappen uit het originele Modern Warfare: Crash en Overgrown.

  Daarnaast kwamen er drie nieuwe mappen bij, Bailout is de eerste waarbij spelers in een appartementen complex en de aanliggende parkeervakken de strijd met elkaar aangaan. Salvage is de tweede map. Hierin strijden de spelers in een autokerkhof in een besneeuwd gebied. De derde en laatste map is Storm waarbij speler zich bevinden in een open industrieel gebied.

  Verder is er nog niet veel bekend over de De Call of Duty Modern Warfare bundel. De vraag is of er ook daadwerkelijk belangstelling zal zijn voor de Call of Duty Modern Warfare bundel. De meeste Call of Duty fans zullen waarschijnlijk al in het bezit zijn van alle drie de games.

  Modern Warfare remake met Infinite Warfare

  Daarnaast zullen diegene die nog geen Modern Warfare titel in hun bezit hebben er goed aan doen om te wachten tot Call of Duty: Infinite Warfare uitkomt en daarbij de Call of Duty Remastered versie aanschaffen.

  De bundel is nog niet te zien in Nederlandse winkels. Wellicht dat daar binnenkort verandering in komt. De Modern Warfare bundel ligt namelijk vanaf volgende week al in de Amerikaanse winkels.

  Call of Duty 4: Modern Warfare

  Verkijgbaar vanaf 9 november 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.