Call of Duty Modern Warfare beta lijkt een cross-save optie te hebben

  Het ziet er naar uit dat de Call of Duty Modern Warfare beta een cross-save optie bevat. Volgens Gamespot geven verschillende spelers aan dat hun progressie van het ene platform overgedragen wordt naar het andere platform. Mocht dit ook het geval zijn voor de uiteindelijke release is dit een vrij grote ontwikkeling.

  Sommige spelers zouden hun de progressie die ze in de Call of Duty Modern Warfare beta hebben gemaakt over kunnen zetten naar andere platformen. Wie zijn Xbox Live-, PSN- en Battle.net-accounts aan hetzelfde Call of Duty-account heeft gelinkt kan zijn progressie overzetten. Hierdoor kun je gewoon verder spelen met je eigen account, inclusief het behoud van je level, op andere platformen.

  Officieel heeft Activision alleen bevestigd dat de reboot van Modern Warfare cross-platform gespeeld kan worden. Over cross-progressie is officieel nog niets bekendgemaakt. Volgens CharlieIntel heeft ontwikkelaar Infinity Ward alleen losgelaten dat ze de mogelijkheden van cross-progressie onderzochten, maar daar is ook alles mee gezegd.

  Cross-progressie in de Call of Duty Modern Warfare beta is gebruikersvriendelijk

  Als Call of Duty Modern Warfare daadwerkelijk cross-progressie gaat krijgen is dat een grote stap richting een gebruikersvriendelijke toekomst. Cross-progressie is immers een gebruiksvriendelijke feature die spelers de mogelijkheid geeft om hun speelgegevens mee te nemen naar andere platformen. Naast dat Call of Duty met de optie lijkt te flirten is de feature recentelijk bij meerdere titels opgedoken.

  Eén van die titels is Destiny 2, die vlak voor de lancering van Destiny 2: Shadowkeep de gewilde feature heeft toegevoegd. Deze optie zal ook beschikbaar zijn voor spelers die op Google Stadia met de game aan de slag willen vanaf november. Ergens in de elfde maand van 2019 zal Google's streamingdienst uitgebracht worden via Stadia Pro. Wie Google Stadia alvast in de pre-order wil zetten krijgt dan ook Destiny 2: The Collection cadeau en kan dus zijn Guardians overdragen naar het nieuwe platform.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.