Call of Duty Modern Warfare 4 mogelijk gelekt tijdens preview event

  Tijdens een preview event voor de nieuwe Call of Duty titel hebben een aantal atleten de game al kunnen spelen. Nu is er nog niet veel bekend over de nieuwe game, maar het zou zomaar eens kunnen dat dit Call of Duty Modern Warfare 4 gaat worden. Naar aanleiding van een aantal video’s op Twitter wordt hierover gespeculeerd.

  Iedereen weet natuurlijk dat er weer een nieuwe Call of Duty aan zit te komen, maar de officiële naam van de nieuwe Call of Duty titel is nog steeds niet bekend. Ook weten we nog niet bij welke verhaallijn de titel zich zal aansluiten. Zal het een vervolg worden op Black Ops 4? Of gaat Activision verder borduren op het verhaal van Infinite Warfare?

  Tijdens een preview evenement in Amerika hebben een aantal NFL-spelers de nieuwste Call of Duty al kunnen spelen. Nu zijn er een aantal Twitter-berichten naar buiten gebracht, waar de spelers te zien zijn. Op deze foto’s zien we eigenlijk niet meer dan het Call of Duty logo op hoofdtelefoons en schermen, dus een officiële titel kunnen we er niet uithalen.

  Modern Warfare Remastered

  Aanwijzingen voor Call of Duty Modern Warfare 4?

  Nu is er uit de foto’s niks nieuws te halen, maar een bepaalde video op Instagram geeft ons iets meer informatie. Als je de video op normaal tempo afspeelt hoor je niet veel nuttigs, maar een aantal kijkers hebben de opname langzamer afgespeeld. Hierdoor krijgen we vaag een aantal zinnen te horen die erop duiden dat Modern Warfare 4 eraan zit te komen.

  Woorden als ‘Killstreaks’ en ook ‘Modern Warfare 4’ zijn uit de clip te halen. Nu moet je wel goed luisteren, maar als je echt je best doet hoor je hier en daar de woorden ‘Modern Warfare 4’. Het is niet de eerste keer dat een nieuwe Call of Duty game is gelekt, aangezien vorig jaar Black Ops 4 al naar buiten kwam toen NBA-spelers op een soortgelijk preview event de game hadden gespeeld.

  Wanneer de nieuwe Call of Duty uitkomt is niet duidelijk, wel zal dit nog dit jaar zijn. Of het daadwerkelijk gaat om Modern Warfare 4 zullen we moeten afwachten tot de officiële release.

  Call of Duty: Modern Warfare Remastered

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.