Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered beoordeeld door PEGI

  Het lijkt erop dat er in de nabije toekomst toch echt een Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered uitkomt. De Pan European Game Information (PEGI), het Europese beoordelingsorgaan voor games, heeft een leeftijdsclassificatie aan de game gegeven. Het gaat hierbij specifiek om de singleplayer van de game.

  De volledige titel van de game is Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Dit wijst erop dat alleen de singleplayer speelbaar zal zijn. Er is verder niet veel informatie over de game zelf te zien. De game heeft in ieder geval een leeftijdsgrens van achttien jaar en komt in ieder geval naar de PlayStation 4.

  In de beschrijving van de PEGI kan je lezen dat je de rol aanneemt van verschillende leden van een speciale eenheid die de plannen van een Rus moeten tegenhouden. Veel meer dan dit en de leeftijdsgrens van achttien jaar is niet bekend. De releasedatum ligt ook nog in het midden.

  Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered niet de eerste

  Het is niet de eerste keer dat er een remaster van een Call of Duty game wordt uitgegeven. In 2017 komt het vierde deel, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, uit. Deze nieuwe versie van het origineel bevat zowel een singleplayer als een multiplayer modus. Het lijkt erop dat het tweede deel alleen de eerstgenoemde heeft.

  De remake van Modern Warfare 2 komt ongeveer een jaar geleden in de schijnwerpers te staan als de Italiaanse Amazon de game op haar site zet. In deze tijd ontstaat het gerucht dat de game geen multiplayer heeft. Nu, een jaar later, blijkt dat de modus inderdaad ontbreekt in de game.

  Call of Duty: Modern Warfare 2 is een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare en focust zich op de slechte daden van de Russische Makarov. In de game speel je onder andere als Gary "Roach" Sanderson die samen met het multinationale team Task Force 141 deze man moet stoppen. In onze Call of Duty: Modern Warfare 2 Review kan je lezen wat wij van de game vinden.

  Call of Duty: Modern Warfare 2

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.