Vanaf vandaag knallen met Call of Duty op je smartphone

  Terwijl de release van Call of Duty: Modern Warfare op 25 oktober op PC en consoles nadert, kunnen liefhebbers wel al op de smartphone aan de slag. Uitgever Activision heeft op q oktober de mobiele versie van haar populaire first-person shooter, getiteld Call of Duty Mobile beschikbaar gemaakt iOS en Android.

  De titel heeft een volledig aanpasbare layout, meerdere klassieke modi en natuurlijk ook een Battle Royale-modus. De game is momenteel alleen beschikbaar op iOS en Android-apparaten. Populaire gamemodi zoals Gun Game, Search and Destroy en Team Deathmatch verschijnen allemaal in Call of Duty Mobile. Bovendien zijn geliefde maps zoals Hijacked en Nuketown speelbaar in het spel.

  De mobiele game is helemaal gratis te downloaden. Je kunt dan de hele game spelen. Net zoals in andere recente Call of Duty-titels, bevat de mobiele schietgame in-game aankopen. Je kan bijvoorbeeld kratten kopen waar wapens in zitten.

  Call of Duty Mobile niet voor iedereen beschikbaar

  Dit is slecht nieuws voor onze Belgische buren, want de regels omtrent lootboxes zijn daar nog een stukje strenger dan in ons land. Daarom worden de kratten met hun inhoud gezien als gokken. Belgische spelers kunnen het spel vanwege die regelgeving helaas niet spelen.

  Call of Duty Mobile is in maart al aangekondigd en kreeg daarna een bèta. De game is vanaf 1 oktober te spelen op Apple apparaten en Android toestellen.

  Call of Duty Mobile

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.