Call of Duty Mobile aangekondigd voor Android en iOS

  De nieuwste toevoeging aan de Call of Duty franchise is exclusief speelbaar op Android en iOS. De game, met de naam Call of Duty Mobile, wordt ontwikkeld door Tencent en uitgegeven door Activision. Het is nog onbekend wanneer de game verkrijgbaar is.

  Call of Duty Mobile is een free-to-play game die mappen, modi, wapens en personages van verschillende Call of Duty games bij elkaar brengt. Zo zitten bijvoorbeeld Nuketown uit Black Ops en Crash uit Modern Warfare in de mobiele game. Spelers moeten het op deze mappen opnemen tegen spelers van over de hele wereld.

  "Met Call of Duty Online leveren we een first-person shooter ervaring in een nieuwe mobiele titel met indrukwekkende graphics en de kenmerkende Call of Duty gameplay. Samen met Tencent brengen we een collectie van verschillende elementen uit de games naar een epische ervaring die voor het eerst op mobiel speelbaar is."
  - Chris Plummer, vicepresident Mobile bij Activision

  Call of Duty Mobile beta

  Het is vanaf vandaag mogelijk om je te registreren op de Call of Duty Mobile site. Als je dit doet, ontvang je de laatste updates en krijg je toegang tot de beta van de game. De beta gaat ergens deze zomer van start. Wanneer de game precies uitkomt is nog onbekend, maar het is wel duidelijk dat de game gratis zal zijn.

  "Call of Duty staat gelijk aan geweldige kwaliteit en gameplay en ons team is heel enthousiast om de franchise tot leven te wekken op mobiele apparaten. Met onze expertise in het maken van mobiele games, weten we zeker dat we een Call of Duty game kunnen afleveren die alle fans waarderen."
  - Steven Ma van Tencent Holdings Limited

  Naast een klassieke multiplayer modus bevat de game ook nog andere modi. Wat die precies zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt. De laatste Call of Duty game in de franchise is Call of Duty Black Ops IIII. In de Call of Duty Black Ops IIII Review van Luuc kan je lezen dat "het jammer is dat de evolutie van Call of Duty moet komen door het weglaten van een verhaal."

  Call of Duty Mobile

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.