Call of Duty Infinite Warfare villain bevestigd - Kit Harington!

  Het officiële Twitter-account van Call of Duty heeft gisteren de geruchten bevestigd. Even geleden ging het bericht namelijk rond dat Game of Thrones acteur Kit Harington in de huid van de Call of Duty Infinite Warfare villain zou kruipen, en nu weten we dat dus zeker.

  Activision en Call of Duty hebben de eerdere geruchten bevestigd: Kit Harington speelt de bad guy in het nieuwe deel uit de Call of Duty-franchise. Veel mensen zullen hem al vrij snel herkennen als Jon Snow uit de HBO-serie Game of Thrones.

  Call of Duty Infinite Warfare villain wordt Kit Harington

  Harington gaat de rol spelen van SetDef admiraal. SetDef is in Call of Duty Infinite Warfare de vijand. Het is een groep van wrede en radicale militanten die zich bij elkaar hebben gevoegd om alles in hun macht te krijgen, zowel op aarde als in de ruimte.

  Call of Duty Infinite Warfare speelt zich namelijk ook af in de ruimte! Op de afgelopen E3 kregen we gameplay te zien waarin ruimteoorlog goed te zien was. Je kunt met een ruimteschip vrij bewegen door de omgevingen, dus niet meer zoals voorheen door een linear pad.

  Met een celebrity als Call of Duty Infinite Warfare villain in de hoofdrol is trouwens niet de eerste keer dat een Call of Duty game een bekende acteur of persoon als karakter in haar games gebruikt. In de game Call of Duty: Advanced Warfare speelde Kevin Spacey de rol van antagonist. Spacey is onder andere bekend van zijn rol in de Netflix serie House of Cards, American Beauty en The Usual Suspects.

  Call of Duty deelde een aantal foto's op Twitter van Harington in de studio als de Call of Duty Infinite Warfare villain. Het is afwachten wanneer we de eerste beelden gaan zien van Harington in-game. Vanaf 4 november kun je hem sowieso tegenkomen, want dan ligt Call of Duty: Infinite Warfare in de schappen.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.