Call of Duty Infinite Warfare update brengt nieuwe leaderboards

  Infinity Ward heeft Call of Duty: Infinite Warfare weer nieuwe features gegeven. Dit gaat door middel van patch 1.08. De Call of Duty Infinite Warfare update brengt naast de nieuwe features ook een aantal bugfixes.

  De spelers van Call of Duty: Infinite Warfare waren afgelopen weekend massaal te vinden in de talloze multiplayer maps van de game. Er vond namelijk een dubbel XP weekend plaats, maar mocht je deze hebben gemist hoef jij je nergens zorgen om te maken. De Call of Duty Infinite Warfare update brengt nieuwe features, maar de update breidt ook het 'dubbel XP' weekend uit tot 3 februari.

  Op Reddit heeft een medewerker van Infinity Ward alle nieuwe wijzigingen die de update met zich meebrengt op een rij gezet. Het is een lange lijst, maar de belangrijkste nieuwe functie is de gloednieuwe leaderboards. Hiermee kun je jouw prestaties in Call of Duty Infinite Warfare vergelijken met de gehele wereld, maar ook met je persoonlijke vrienden.

  Naast de nieuwe leaderboards is het nu ook mogelijk om een hogere rank te worden met je Mission Team. Deze rank gaat nu tot level 100. Daarbij zijn ook nieuwe beloningen toegevoegd die spelers behalen als je een Commander Rank wordt. Tot slot biedt de update ook een aantal probleemoplossingen, zoals een probleem waarbij de final killcam niet altijd even goed werkte.

  Call of Duty Infinite Warfare update net voor release nieuwe DLC

  De Call of Duty Infinite Warfare update komt net op tijd voordat de gloednieuwe uitbreiding van de game uitkomt. Deze DLC heet Rave in the Redwoods en staat volledig in het teken van de zombie modus. Deze uitbreiding bevat vier nieuwe maps waar gloednieuwe uitdagingen te vinden zijn.

  Het formaat van de Call of Duty Infinite Warfare update is 2GB en is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.