Call of Duty Infinite Warfare trailer dislikes in top 10 YouTube

  Het is geen titel om trots op te zijn, maar door het aantal Call of Duty Infinite Warfare trailer dislikes is de game in het rijtje gekomen van de minst geliefde YouTube video's ooit gekomen. Veel fans lijken het niet eens te zijn met de weg die de franchise inslaat.

  De Call of Duty Infinite Warfare trailer is ondertussen al bijna veertien miljoen keer bekeken, waarbij ongeveer 1,4 miljoen stemmen zijn uitgebracht. Slechts 250.000 mensen hebben de video een thumbs up gegeven, om hun positieve interesse voor de trailer te laten blijken. Maar liefst 1,15 miljoen mensen hebben de Call of Duty Infinite Warfare trailer dislikes gegeven, waarmee het vrij duidelijk is geworden wat de mening van de community is. De trailer komt daarmee tussen Nicki Minaj's Anaconda en de campagne advertentie van de Amerikaanse politicus Rick Perry.

  Call of Duty Infinite Warfare trailer dislikes geen reden tot paniek

  Battlefield 1, concurrent van Infinite Warfare, doet het daarentegen een stuk beter. De trailer is vrijdagavond gelanceerd en heeft ondertussen al meer dan 19 miljoen views. Hierbij zijn in totaal iets meer dan een miljoen stemmen uitgebracht waarbij 990.000 mensen een positief duimpje hebben gegeven en slechts, een klein aantal van, achttienduizend mensen heeft een negatieve reactie achtergelaten.

  Voor de community is er een aantal redenen waarom de Call of Duty Infinite Warfare Trailer zoveel negatieve uitspattingen krijgt. Zo krijgt het spel het commentaar dat het te futuristisch geworden is en totaal niks meer met Call of Duty te maken heeft. Hiernaast is er veel kritiek op het feit dat Call of Duty Infinite Warfare en de herziene versie van Modern Warfare niet los van elkaar verkrijgbaar zijn.

  Eric Hirshberg, CEO van Activision, maakt zich niet al te veel zorgen om de hoeveelheid kritiek die de aankomende Call of Duty krijgt. Zo stelt hij dat Black Ops 2 ook een enorme lading aan negatieve reacties ontving, maar uiteindelijk een van de best verkochte games van de franchise ooit werd.

  Of de Call of Duty Infinite Warfare trailer dislikes terecht zijn, moet nog blijken. Call of Duty Infinite Warfare komt namelijk pas uit op 4 november voor de Xbox One, PS4 en de PC.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.